• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AGF forlænger med stort talent

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Thomas T. Kristensen har forlænget sin aftale med AGF, så den løber for de kommende fem år.

Af Victor Risager

Han har optrådt fem gange for AGF i efteråret, og nu belønnes unge Thomas T. Kristensen med en ny kontrakt i den århusianske Superliga-klub.

AGF og Thomas T. Kristensen har således skrevet under på en ny aftale, der vil holde stopperen i truppen frem til 31. december 2026. Det oplyser AGF i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Og det gør de med store forventninger til den unge stopper, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

- Hele trænerteamet forventer meget af “TK”, der er i en fin udvikling som menneske, spiller og fremtidig leder på vores hold. Og vi er glade for, at et af vores egne spændende talenter nu forpligter sig med en lang aftale med AGF, siger Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.  

Selv siger Thomas T. Kristensen til AGF’s hjemmeside:

- Jeg synes det er gået godt siden jeg rykkede op i førsteholdstruppen og jeg har arbejdet hårdt for at fortsætte min udvikling. Så at jeg nu kan skrive en lang kontrakt med AGF, er helt fantastisk. Det er dét, jeg har kæmpet for, lige siden jeg startede med at spille fodbold i Galten som lille dreng, og jer super glad og stolt over, at klubben og trænerne tror på mig.

- Nu ser jeg frem til at fortsætte min udvikling, tage det næste skridt og så at få endnu flere fede oplevelser med fansene end jeg allerede har fået i min korte tid i førsteholdstruppen, siger han.

I forsvaret skal 19-årige “TK” blandt andet kæmpe med Yann Bisseck, Sebastian Hausner og Frederik Tingager om spilletid. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020