• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-helt efter vanvittig periode: Helt sindssygt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mandag aften blev Frederik Brandhof matchvinder for AGF, og det afrundede en vanvittig uge for midtbanespilleren.

Af Anders Dehn

Frederik Brandhof scorede mandag aften sit første mål for AGF. Målet endte endda med at sikre holdet en vigtig sejr i en udsolgt kamp på hjemmebane. Alligevel var det ikke det største, der skete for Brandhof i den forgangne uge, fortæller han til B.T.

Midtbanemanden er nemlig også for nylig blevet far til en søn. Derfor toppede sejrsmålet mod AaB en forvejen vild uge for Brandhof, der fik chancen fra start for bare tredje gang i sæsonen.

- Det er vanvittigt at tænke på. Det er uden tvivl den mest følelsesmæssige og bedste uge, jeg har haft. Det er helt sindssygt, siger Frederik Brandhof til B.T.

Brandhof, der kom til AGF fra Viborg FF i sommer, fik en dårlig start på sin nye tilværelse. Han var nemlig skadet i sæsonens første fire spillerunder, men har siden været på banen i alle otte og altså tre fra start.

Søndag blev der plads til ham i startopstillingen, fordi Mikael Anderson vendte småskadet hjem fra landsholdstjeneste i Island. Det endte med at blive en uforglemmelig oplevelse for sommersigningen.

- Det var en aften, som jeg personligt ikke kommer til at glemme, også når jeg scorede mit første superligamål, sagde han også efter kampen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020