• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AGF opjusterer: Ansætter en chefscout

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Aarhusianerne fortæller nu, at man har ansat en chefscout.

Af Kenneth Jensen

AGF har ansat svenske Marcus Tjärnberg som ny analytiker på førsteholdet i AGF, og det betyder, at der ikke længere er behov for Lasse Winther Andersen samme rolle.

Og nu kan AGF så melde ud, hvad den 30-årige Lasse Winther Andersen fremadrettet skal bruge sin tid på.

Han er nemlig blevet ansat i en nyoprettet stilling som chefscout, skriver Aarhus-klubben på sin hjemmeside.

- Scouting bliver et mere og mere afgørende konkurrenceparameter, og vi har længe haft et ønske om at styrke denne del i AGF. Med Lasse som ny Head of Scouting får vi den helt rette person til at tage dette område til et nyt niveau, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye og fremhæver den indsigt, Lasse Winther Andersen har oparbejdet i AGF:

- I de seneste fem år har Lasse været tilknyttet førsteholdet som chefanalytiker. Han har opbygget hele vores analyse-afdeling stort set fra bunden og haft en stor andel i den sportslige fremgang, klubben de senere år har opnået. Analysearbejdet har givet ham et indgående kendskab til klubbens DNA og spillestil, og han er derfor også den helt oplagte person til at strukturere vores scoutingprocesser, bidrage til at identificere nye spillere og sikre at vi indsamler så meget information som muligt på vores targets.

AGF har indledt denne sæson med to gange uafgjort i Superligaen og et skuffende nederlag på 1-2 i Europa mod Larne. Der er returkamp i Aarhus i Conference League-kvalifikationen torsdag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020