Superliga Oliver Okstrøm

AGF-profil om trænerjagt: Dansker vil være nemmest

Foto: Getty Images

Det vil være det perfekte match med en god, dansk træner, fortæller AGF-målmand Jesper Hansen.

Af Oliver Okstrøm

AGF tager lørdag afsked med cheftræner David Nielsen, og så skal der findes en ny til jobbet. Det er derfor en spændende tid, som spillerne i truppen går ind i.

Det fortæller målmand Jesper Hansen i et interview med Discovery, som kan ses i videoen øverst i artiklen.

- Jeg ser frem til, hvad det bliver til, og hvad der kommer til at ske. Det bliver spændende. Der kommer sikkert en masse spændende ting til at ske, siger Jesper Hansen om den ventetid, som de nu har i AGF-truppen forud mod, at der bliver fundet en ny cheftræner.

Om det skal være en dansk træner svarer målmanden således:

- Det vil måske også være det nemmeste. Men ellers har jeg ikke nogen preferencer. Jeg vil da selvfølgelig være åben for alt, så det er jo ikke et krav, men det vil da være nemmere. Især for os herhjemme, siger han og fortsætter:

- Men der er selvfølgelig også en del udenlandske spillere, men det ville nok være det perfekte match at få en god, dansk træner, som kan komme til os og få lavet lidt om på tingene og komme med nye øjne, fortæller Jesper Hansen.

Han peger desuden på, at der med en ny træner på vej ikke er nogen i truppen, som frygter noget. I stedet vil de ind og bevise en masse for den person, som bliver sat i jobbet i stedet for David Nielsen.

AGF'erne fik beskeden om det afbrudte samarbejde med David Nielsen at vide i cafeteriet. Læs mere om det her.