2017-09-12 09:23
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

AGF-spillerne er ikke blege for at kalde deres egen indsats for pinlig i nederlag til Randers FC

Da AGF lørdag på hjemmebane fik en omgang klø af lokalrivalerne fra Randers FC fik frustrationerne frit løb, og blandt andet AGF-direktør Jacob Nielsen med en fortid i samme job i netop Randers FC kaldte indsatsen for pinlig.

Direktøren påpegede, at Randers-holdet havde chancer til at score 10 mål i kampen, der som bekendt sluttede 1-4 - og ingen har da heller været af en anden holdning end, at indsatsen hos AGF var ganske mangelfuld.

Nederlaget til AGF gør ondt og både spillerne Pierre Kanstrup og Mustafa Amini er ikke blege for også at bruge ordet "pinlig om indsatsen.

Pierre Kanstrup slår fast over for Jyllandsposten, at direktør Jacob Nielsen er i sin fulde ret til at kalde indsatsen for pinlig, og at holdet hurtigst muligt skal rejse sig efter nedturen.

Mustafa Amini holder samme spor.

- Det var ikke nemt at tabe 1-4 i et lokalopgør. Det var ikke en god dag. Randers FC begyndte kampen med et flot mål, og så skulle vi konstant jagte.

- Vi fik udlignet, men så scorede de igen efter 30 sekunder. Det var op ad bakke hele kampen. Det var ikke godt nok. Det var pinligt, ja, men det er en del af spillet.

- Se på Premier League. Liverpool tabte 0-5 til Manchester City. Det sker selv i de største klubber. Det skete for os lørdag, og forhåbentlig sker det ikke igen, siger Mustafa Amini til jp.dk

AGF ligger efter otte spillerunder nummer 11 i tabellen med otte point - bare to flere rækkens bundhold, Randers FC.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO