• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AGF’er om nordirere: Tænk, hvis vi kunne lære det

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF kan måske lære noget af de kyniske nordirere, der sendte dem ud af Europa.

Af Victor Risager

Det blev til et skuffende europæisk exit for AGF mod Larne FC torsdag aften i en kamp, hvor nordirernes spillestil blandt andet kom i fokus. Larne FC havde en føring fra det første opgør, som de skulle forsvare, og de blev anklaget for at trække tiden torsdag aften.

Over for Århus Stiftstidende er århusianernes Patrick Olsen imidlertid ikke utilfreds med Larnes spillestil i opgøret.

Nærmere tværtimod. Patrick Olsen understreger, at AGF skal være bedre og klogere til at håndtere hold, der spiller sådan, mens midtbaneprofilen endda også åbner for at århusianerne kan lære noget af Larne FC's spillestil.

- Det er jo frustrerende, men jeg tror, det er sådan i dansk fodbold, at når nogen trækker tiden eller spiller lidt mere professionelt, så er det frustrerende herhjemme. Prøv at tænke på, hvis vi kunne lære sådan noget. Der er ikke mange danske hold, der trækker tiden på den måde, når de er foran, siger Patrick Olsen til Århus Stiftstidende.

Den 27-årige midtbanespiller stod for AGF’s eneste mål i torsdagens opgør mod Larne FC, som sluttede 1-1. Resultatet betød som bekendt, at nordirerne gik videre med en samlet 3-2-sejr, mens klubben fra Århus er færdige i europæisk fodbold for denne sæson.

Jacob Nielsen, administrerende direktør i AGF, har kaldt torsdagens resultat en fiasko og kommenteret på, hvilken indflydelse det får på eventuelle forstærkninger. Læs hans kommentarer her.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020