• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Ajax jagter kant: Ingen betydning for Kamaldeen

Foto: Getty Images

Ajax har ikke droppet Kamaldeen Sulemana, selvom klubben sættes i forbindelse med Steven Berghuis, skriver hollandske medier.

Af Mads Bye Marboe

Ajax har længe bejlet til FC Nordsjællands Kamaldeen Sulemana, og tidligere tirsdag fortalte cheftræner Flemming Pedersen, at ghaneseren blot mangler at beslutte sig for, hvor han vil hen.

Samtidig kædes Ajax sammen med Steven Berghuis fra Feyenoord, og derfor spekuleres der i, om Kamaldeen alligevel ikke skal til den hollandske storklub.

Men sådan forholder det sig ikke, skriver hollandske NOS og Voetbal International. Tværtimod er skiftet lige på trapperne, og man mangler blot at få de sidste detaljer omkring lønvilkårene på plads.

Kamaldeen Sulemana skulle angiveligt have krævet mere i løn, end Ajax er villige til at betale, og man har brugt som argument, at han ikke kan forvente at tjene det samme som i Manchester United og Liverpool, der også er blevet kædet sammen med Superliga-stjernen.

Det forlyder desuden, at Ajax betaler 15 millioner euro for 19-årige Kamaldeen. Det svarer til cirka 111 millioner kroner.

Hvis Kamaldeen Sulemana som forventet skifter klub denne sommer, forlader han FC Nordsjælland efter 43 optrædener, 14 kasser og 8 assists.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020