• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Analyse: 500 tilskuere koster Superligaen dyrt

Foto: Getty Images

I den kommende tid er tilskuertallet til Superliga-kampe igen begrænset til 500 tilskuere. Tipsbladet vurderer her konsekvenserne for klubberne.

Af Torsten Kjems Hansen

Statsminister Mette Frederiksen fortalte på et pressemøde fredag 18. september, at der igen indføres en begrænsning på maksimalt 500 tilskuere til Superliga-kampe.

Hvor der 15. september blev indført en grænse på 500 tilskuere til kampe i Københavns-området, gælder begrænsningen nu hele landet og med effekt allerede fra 2. spillerunde.

Ud over at koste mange tusinde fans ture på stadion og den stemning, der går tabt, rammer begrænsningen Superligaen økonomisk, både i forhold til entréindtægter og muligvis også på sponsor- og tv-indtægter, mens begrænsningerne også kan skabe fordele og ulemper for Superliga-holdene, når kampe skal spilles med maksimalt 500 tilskuere i de kommende uger.

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen vurderer her i videoen situationen for Superligaen i forhold til de 500 tilskuere per kamp.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus