• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

- Andre hold er altid på dupperne når de møder BIF

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ifølge Niels Frederiksen er modstanderne altid topklar, når de står over for Brøndby IF. Det har mesterskabet ikke ændret på.

Af Anders Dehn

I forsommeren vandt Brøndby IF DM-guld, men siden da har holdet kun vundet én gang i ni Superliga-forsøg. Forklaringen skal dog ikke findes i, at modstanderne er mere motiverede, fordi Brøndby er forsvarende mester, siger cheftræner Niels Frederiksen til 3point.dk.

Ifølge ham var modstanderne i forvejen topmotiverede, når de mødte hans hold.

- Modstanderne er altid på dupperne, når de møder Brøndby. Sådan skal det være. Det er ikke mit generelle indtryk, at modstanderne griber kampene anderledes an end for ti måneder siden, bare fordi vi er mestre.

- De har jo også set vores første kampe, og har vel svært ved at se, at vi er et mesterhold på samme niveau. Det tror jeg ikke, der er nogen, der synes, siger Frederiksen til 3point.dk.

Det tyder desuden på, at forklaringen heller ikke er rent og skær uheld. Brøndby er et af de hold i Superligaen, der kommer til færrest skud inden for rammen og omvendt tillader flest af slagsen mod sig.

Det viser tal, som tipsbladet.dk har gennemgået.

Næste chance for oprejsning kommer allerede torsdag, når Brøndby møder Allerød FK fra Danmarksseriem i tredje runde af Sydbank Pokalen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020