• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Andrija Pavlovic sat af i FCK: Han træner ikke godt nok

Andrija Pavlovic er ude i kulden i FC København i øjeblikket, og det skyldes ifølge manager Ståle Solbakken, at serberen gør det for dårligt til træning.

Af Ole Hoffskov

Andrija Pavlovic har ikke været i aktion for FC København siden forårspremieren mod Randers FC, og det skyldes hverken en skade eller andre fysiske problemer. Den serbiske angriber er ganske enkelt bare ikke blandt de foretrukne i den danske mesterklub i øjeblikket.

Mandag aften var 24-årige Pavlovic slet ikke med i truppen, da FC København havde besøg af FC Helsingør. I stedet havde Ståle Solbakken valgt at udtage unge Jonas Wind, som også kom i aktion mod slutningen af kampen. 

Ståle Solbakken fastslår, at Andrija Pavlovic selv er skyld i, at han lige nu er ude i kulden.

- Han er ikke fundet god nok. Han skal træne godt, og lige nu træner han ikke godt. Jeg er ligeglad med prisen på en spiller, jeg kigger kun på, hvad der præsteres til træning, og når vi kun spiller en kamp om ugen, som vi gør i øjeblikket, er træning vigtigt, og længere er den ikke. Det er bare sådan, det er. Jeg stiller med det hold, der er bedst, og jeg stiller med de på bænken, som er bedst, siger Ståle Solbakken. 

Andrija Pavlovic har kontrakt med FC København frem til sommeren 2021, men der skal altså skal en drastisk ændring, hvis ikke serberen snart skal være fortid i den danske mesterklub. Tipsbladet.dk har været i kontakt med Pavlovic' agent, Frank Schreier, men han har ikke meget at tilføje til angriberens situation.

- Det eneste info, jeg kan give dig lige nu, er, at han kæmper for at komme tilbage i startopstillingen, og det skal han gøre via en god indsats til træningen, siger agenten til tipsbladet.dk.

Andrija Pavlovic har i denne sæson scoret syv mål i Superligaen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus