• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Angriber skadet lige før AaB-test: Skal undersøges

Foto: Getty Images

Marco Ramkilde skulle have vist sig frem i AaB-farver igen, men den uheldige spiller blev skadet lige inden.

Af Oliver Okstrøm

Marco Ramkilde er egentlig klubløs, men den tidligere AaB'er havde lørdag muligheden for at vise sig frem i de rød-hvide striber igen i deres test mod AGF. Sådan skulle det dog ikke gå, da han blev skadet kort før kampstart.

Det var noget, som ærgrede assistenttræner Oscar Hiljemark, da AaB ellers gerne ville have set ham i kamp, så de kunne blive klogere på mulighederne for at få ham ind på holdet igen. Det fortæller den svenske træner om i et interview med Nordjyske.

- Jeg tror, at situationen er præcis, som du fremlagde den der. Det er en spiller, vi kigger på, så vi må få undersøgt, hvad der skete, siger han og fortsætter:

- Det er selvfølgelig meget trist, hvis det er en alvorlig skade, men det ved vi ikke endnu, så det må vi finde ud af, lyder det fra Hiljemark.

Ramkilde forlod Aalborg-klubben i 2019, hvorefter turen gik til engelske Queens Park Rangers. Den aftale er senest udløbet, og han er derfor på jagt efter noget nyt.

Netop den svenske assistent var lørdag kort forfremmet til chef, da den normale cheftræner Lars Friis var fraværende grundet sin datters studenterfest.

AaB har endvidere skiftet formation til en 4-3-3 i stedet for den 3-4-3, som man benyttede sig af i sidste sæson. Det var lørdag første gang, at den blev testet af, og her mener Hiljemark, at det fungerede fint og var godt mod netop AGF, som kom med fem mand i bagkæden.

Lars Friis har tidligere været inde på, hvorfor man skifter system. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.