• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Arajuuri jubler over Mensah-forlængelse: Gode nyheder for Brøndby

Brøndby-stopperen Paulus Arajuuri er meget begejstret over, at klubben har forlænget kontrakten med Kevin Mensah indtil 2023.

Af Sylvester Guldberg Røn

Kevin Mensah har i dette forår bidt sig fast på Brøndby-mandskabet, og som om det ikke er en præstation i sig selv, så har det været på højre back, som må siges at være noget af en omvæltning for den tidligere angriber. 

Mensah blev tidligere på ugen belønnet for sine præstationer med en kontraktforlængelse indtil 2023. Det har han udtrykket sin store glæde for, men han er ikke den eneste, der jubler over forlængelsen. Det gør forsvarskollega Paulus Arajuuri så sandelig også. 

- Det er rigtig gode nyheder for Brøndby. Kevin er en fantastisk fyr. Han har arbejdet hårdt efter sin skade, og han fortjener det virkelig. Han har gjort det godt på det seneste og er også en vigtig mand for holdet. Han er altid positiv og smilende. Han er en perfekt fyr at have på holdet, så jeg er glad på hans vegne, men også på Brøndbys vegne, siger Paulus Arajuuri til 3point.dk.

28-årige Kevin Mensah kom til klubben i januar 2017 fra Esbjerg fB. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.

Optakt: Lyngby BK - FC Midtjylland

Oprykkerne får besøg af Superligaens tophold, og Lyngby skal forsøge at fortsætte den gode hjemmebane-form, der har kastet ni af 12 mulige point af sig.