• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Avis: FC København sender rekordstort bud på Jens Stage

Ifølge BT har FC København budt det, der ville være transferrekord for AGF, hvis den havde sagt ja til at sælge Jens Stage. FCK kan dog meget vel hæve buddet.

Af Anders Dehn

En opsigtvækkende transfer i dansk fodbold kan være på vej. I hvert fald hvis Såle Solbakken og resten af FC København får deres vilje.

BT skriver, at klubben har sendt et transfertilbud af sted på Jens Stage. Det skulle være tættere på 15 end 10 millioner kroner, og dermed ville det slå AGF's salgsrekord, hvis klubben havde sagt ja.

Læs også: AGF-sportschef om belgisk klubs ageren: Dybt uprofessionelt og latterligt

Men det har den ikke. Det mulige skifte strander dog ikke nødvendigvis der. Et nyt bud fra FCK kan ifølge BT "være lige på trapperne".

Det er ikke første gang denne sommer, Jens Stage er genstand for en anden klubs tilnærmelser. For et par uger siden forsøgte Zulte Waregem ihærdigt at få AGF-ledelsen til at acceptere et bud, men havde ikke heldet med sig.

Siden sportschef Peter "PC" Christiansen belgiernes ageren for latterlig.

- De var her og ledte efter folk, men de havde fået at vide i god tid, at vi ikke havde mulighed for at være her. Det er dybt uprofessionelt og latterligt, at de vælger at tage herop, når de i god tid har fået at vide, at vi ikke er til rådighed, sagde han til Jyllands-Posten.

Jens Stage er aktuelt på ferie, efter han var med U21-landsholdet til EM i Italien. Han spillede en enkelt kamp, 3-1-sejren over Østrig.

Superliga

Mere Superliga

Fokus