• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: FC København lurer på Barcelona-spiller

Foto: Getty Images

FC København lurer angiveligt på offensivspiller i FC Barcelona.

Af Ole Hoffskov

FC København lurer på offensivspilleren Alex Collado, der til dagligt tørner ud for FC Barcelona. Det skriver El Mundo Deportivo.

Ifølge avisen er FC København inde i billedet sammen med Club Brugge, Sheffield United, Parma og FC Andorra. Sidstnævnte ejes af Barcelona-stjernen Gerard Pique og spiller i Spaniens tredjebedste række.

FC Barcelona ønsker imidlertid kun at udleje 22-årige Alex Collado uden mulighed for en købsoption, og spørgsmålet er, om en så kortsigtet løsning kan friste FC København.

Alex Collado har ikke været i aktion for FC Barcelona i dette efterår, men det skyldes ikke manglen på evner, men derimod en pinlig fejl fra storklubbens side. FC Barcelona glemte angiveligt at registrere ham til både A- og B-holdet. Af samme årsag savner spanieren i høj grad kamptræning.

Alex Collado er normalt anfører på FC Barcelonas B-hold, men han har også optrådt på førsteholdet. Collado har spillet ligakampe mod Valencia og Celta Vigo. 

På sidstedagen af transfervinduet i sommer var Alex Collado meget tæt på at skifte til Sheffield United, men aftalen faldt til jorden i sidste sekund før deadline.

Nu spøger hans navn i FC København. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020