• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: FC Nordsjælland afviste 90 millioner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Nordsjælland vil krydse magisk grænse i det kommende transfervindue.

Af Ole Hoffskov

Det er de færrste danske klubber, der blot ville overveje at sige nej til et bud på 90 millioner kroner på en spiller. Den coolness besidder man imidlertid i FC Nordsjælland, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisen afgav AFC Ajax i januars transfervindue et bud på knap 90 millioner kroner på Kamaldeen Sulemana, og det ville have gjort ghaneseren til det næststørste salg i Superligaens historie efter Alexander Sørloth. Men FC Nordsjælland takkede nej. Det samme gjorde Kamaldeen Sulemana.

FC Nordsjælland afviste buddet, fordi timingen ikke var rigtig, men det skal naturligvis også ses i det lys, at Farum-klubben sigter efter at sælge det ghanesiske stjernefrø for endnu mere i det kommende transfervindue. FCN ønsker at passere den magiske grænse på 100 millioner kroner.

AFC Ajax er fortsat det bedste bud på Kamaldeen Sulemanas fremtidige arbejdsgiver. Mandag var direktør Marc Overmars og klubbens chefscout Henk Veldmate i Farum til opgøret mellem FC Nordsjælland og FC København, og her så de ghaneseren levere endnu en pragtpræstation.

Hovedpersonen selv er naturligvis bekendt med interessen fra Hollands hovedstad.

- Jeg ved, at de er interesserede og gerne vil have mig. Men det vil de gerne på baggrund af tidligere kampe. Jeg tror ikke, at det havde gjort nogen forskel, hvis jeg havde haft en dårlig dag, fordi Overmars har set mig spille mange gange nu. Han kender til mit potentiale og hvor god, jeg kan være, sagde Kamaldeen Sulemana mandag aften til Canal 9.

AFC Ajax var også på rov i FC Nordsjælland forrige sommer. Her købte hollænderne Kamaldeen Sulemanas landsmand Mohammed Kudus for godt 60 millioner kroner.

Kamaldeen Sulemana imponerer også sine modstandere i Superligaen - blandt andre AGF's Kevin Diks. Læs mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020