• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Her er spillerbudgettet i Aggers HB Køge

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

HB Køge kan snart bryste sig af at have én af Danmarks største stjerner siddende på trænerbænken. Millionerne hænger dog langt fra på træerne i 1. divisionsklubben.

Af Ole Hoffskov

Daniel Agger er ét af Danmarks største fodboldnavne, og fra den kommende sæson kaster den tidligere landsholdsanfører sig ud i en rolle som cheftræner, når han sammen med Lars Jacobsen tiltræder i HB Køge. 

Her er forholdene noget mere ydmyge, end hvad Daniel Agger har været vant til i Brøndby IF og ikke mindst Liverpool, og det afspejler sig i HB Køges spillerbudget, skriver Ekstra Bladet.

Daniel Agger får langt fra en blankocheck at rutte med i den sjællandske fusionsklub, og Aggers løn er på et niveau, der matcher HB Køges status som 1. divisionsklub. 

Ifølge Ekstra Bladet har HB Køge et spillerbudget i omegnen af 12 millioner kroner. 

- Vi øger kun vores budget en lille smule med ansættelsen af Daniel og Lars. Økonomien har slet ikke været et afgørende tema i vores dialog med dem. Jeg er overbevist om, at alle trænere i Superligaen er bedre lønnet end de to trænere, vi har ansat, forklarer Per Rud, direktør i HB Køge, til avisen.

Et spillerbudget på 12 millioner kroner er markant under Lyngby Boldklub, som lige nu har det laveste spillerbudget i Superligaen - se Superliga-klubbernes spillerbudget her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020