• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Bartolec-fejl satte EfB i gang

Foto: Getty Images

Esbjerg tog en sejr på 2-1 på udebane over FC Nordsjælland. Vi ser nærmere på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjælland - Esbjerg fB 1-2 (1-1)
1-0 Mohammed Kudus (38.)
1-1 Yuri Yakovenko (42.)
1-2 Carlo Holse (58.)

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
Det blev ikke til mål fra Andreas Skov Olsens side, men det var tæt på, da han ramte overliggeren. Derudover gjorde han livet særdeles surt for EfB-forsvaret i løbet af kampen, og han havde da også en afgørende fod med i det enlige mål, som FC Nordsjælland fik scoret, da han snuppede anden-assisten til scoringen.

Esbjerg fB:
Foruden scoringen til 1-1, så leverede Yuri Yakovenko en rigtig god kamp, hvor han diskede op med en placeringsstærk indsats. Men målet alene giver også en del plusser i bogen, da han viste forudseenhed og flotte skudfærdigheder. Derudover var Carlo Holse også flyvende i opgøret.

Kampens værste:
Karlo Bartolec spillede sådan set en fin kamp, men fejlen ved målet til 1-1 var med til at sætte EfB i gang i en periode af kampen, hvor FC Nordsjælland lige var kommet foran. 

Kampens detalje:
Hele opspillet og scoringen til 1-0 for FC Nordsjælland var meget FCN'sk, og man kunne se, at det var lige efter fodboldens ABC, at Kudus til sidst kunne sætte hovedet på bolden og score for hjemmeholdet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.