• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Brøndby-talent med klassemål i sejr

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Brøndby IF og AC Horsens.

Af Victor Risager

Brøndby IF - AC Horsens 2-1 (2-0)
Jesper Lindstrøm, 1-0 (5.)
Simon Hedlund, 2-0 (45.)
Michael Lumb, 2-1 (90.)

Læs også:Bedst og værst: Absalonsen slog rekord i sen SønderjyskE-triumf

Kampens bedste
Brøndby IF

Det vrimlede ikke med store præstationer for Brøndby IF, men Lasse Vigen Christensen især viste sig rigtig flot frem. Midtbanekrigeren leverede en stor, stor arbejdsindsats i det defensive på de blå-gules midtbane, der ellers havde det svært på dagen. Derudover var han også sikker i sin boldomgang, hvor han ofte lagde gode afleveringer.

AC Horsens
Han dummede sig ii forbindelse med Brøndbys andet mål, men der er ikke meget andet at kritisere Jacob Buus’ præstation for. Højrebacken var velspillende i det defensive, hvor han clearede mange bolde og vandt de fleste af sine dueller, mens han også kom godt med frem i banen. Her var han - og højrekanten Louka Prip - ofte involveret, når Horsens skabte chancer. 

Kampens værste
AC Horsens var tæt på at have spillet tre kampe i denne Superliga-sæson uden at score, men Michael Lumb sørgede for Horsens' første sæsonmål i overtiden. I størstedele af kampen var AC Horsens’ angribere, Nicolai Brock-Madsen og Jannik Pohl, dog mere eller mindre usynlige, og dem skal Jonas Dal have mere ud af, hvis det ikke skal blive en meget lang sæson for Den Gule Fare.

Læs også:Bedst og værst: Casper Højer lavede det flotteste af de flotte mål

Kampens detalje
Der skulle kun gå fem minutter, før kampens detalje blev leveret, og den stod Jesper Lindstrøm for. ‘Jobbe’ leverede en fræk tunnel på Horsens’ Hallur Hansson, før han med et langskud krøllede kampens første mål i kassen. Det var en fantastisk scoring af den blot 20-årige midtbanespiller.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus