2017-07-16 17:50
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Vi ser nærmere på søndagens oprykkerduel, hvor Hobro IK på hjemmebane sejrede over klassens helt nye dreng, FC Helsingør.

Hobro IK - FC Helsingør 2-1 (0-1)

0-1´ Mikkel Basse 6´

1-1 Martin Mikkelsen 65´ 

2-1 Quincy Antipas 78´

Kampens bedste:

Hobro IK

Martin Mikkelsen var guld værd for Hobro søndag eftermiddag. Var med i det meste, når det blev farligt for hjemmeholdet, og var en af de få gode for værterne før pausen også. Scorede et vigtigt mål med 25 minutter igen, der fik Hobror tilbage på kurs. 

FC Helsingør

Christian Køhler fik en rigtig flot start på sæsonen trods nederlaget. Tilbød sig hele tiden, og var god til at finde rummene mellem Hobro-spillerne. En mand der tit blev spillet op på i pressede situationer, og det løste han rigtig flot. 

Kampens værste:

Der var ikke for alvor nogen, der faldt helt igennem. Det bliver derfor de helt små ting, der afgør den, og kampens negative detalje stod gæsternes Andreas Holm for. En kæmpe brøler efter udspark gav Hobro en gratis scoring, og det kostede Helsingør dyrt. For Hobro kunne Danny Olsen også have fået den efter en halvsløj debut, der var en andelse anonym.

Kampens detalje:

Indskiftningen af Quincy Antipas blev en genistreg for Hobro. Han udfordrede hele tiden i vanlig Quincy Antipas-stil, og han blev matchvinder med en kølig scoring. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO