• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Duracell-kaninen Falk dominerer

Foto: Getty Images

FC København fik sig endelig en sejr over Randers. Tipsbladet.dk kigger nærmere på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

FC København - Randers FC 2-1 (2-1)
0-1 Marvin Egho (7.)
1-1 Kamil Wilczek (10.)
2-1 Viktor Fischer (18.)

Kampens bedste:

FC København:
Rasmus Falk er som en Duracell-kanin, der bare kan blive ved og ved. Sådan var det mod Randers, hvor han var i sit sædvanlige livlige jeg. Han var da også manden bag assistent til 2-1-scoringen, da han kastede sig hen mod bolden og sendte den videre til Fischer, som scorede i et tomt mål. Derudover er han afgørende i både presset og i behandlingen af bolden, når den er blevet erobret, hvor han simpelthen dominerer på græsset.

Længere tilbage på banen gjorde Victor Nelsson en rigtig god figur og lukkede gang på gang af for de stik, som Randers forsøgte sig med. Det bliver givetvis ikke nemt for Zanka at komme ind i startopstillingen igen nu, hvor Boilesen og Nelsson ser ud til at passe godt sammen.

Randers FC:
I første halvleg havde Thomasbergs mandskab det meget svært efter deres tidligere føringsmål. I pausen skiftede man Frederik Lauenborg ind, og han blev et slags symbol på, at holdet blev bedre bundet sammen. Til sidst var de tæt på en udligning, men skarpheden manglede.

Det fik dem til at have nemmere ved at lukke af for FCK-offensiven og komme med nogle ryk den anden vej. Endvidere spillede Marvin Egho da også en fornem rolle med sin scoring, og Patrick Carlgren gjorde sit for at holde Randers-holdet inde i kampen, når det endelig brændte lidt på.

Kampens værste:
Det blev slet ikke til den store oplevelse fra Nikola Mileusnic, som blot fik første halvleg på banen. Det var meget lidt, som man fik at se fra angriberen, som til tider faldt helt ud af kampen i den periode, hvor han var på banen. Det var ikke tilfældigt, at det lige var ham, der blev ofret, så Lauenborg kunne komme ind på midtbanen.

Kampens detalje:
FC København havde fem ændringer i deres startopstillingen, hvor det var bemærkelsesværdigt, at man havde smidt Zanka på bænken og skiftet ud på målmandsposten, hvor Kalle Johnsson var erstattet af Sten Grytebust. Dermed var posen rystet efter nederlaget i sidste runde af grundspillet - og det gav altså pote med de første point mod Randers i denne sæson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus