• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: FC Nordsjælland-talenter sprudlede i Horsens

Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret mellem AC Horsens og FC Nordsjælland.

Af Victor Risager

AC Horsens - FC Nordsjælland 0-3 (0-1)
Ulrik Yttergaard Jenssen, 0-1 (27')
Isaac Atanga, 0-2 (58')
Mathias Rasmussen, 0-3 (85')

Kampens bedste
AC Horsens:
Michael Lansing fik AC Horsens-debut, da han startede i målet imod FC Nordsjælland, og den 25-årige keeper leverede en flot indsats. Han kunne ikke stille meget op ved FC Nordsjællands mål, men afværgede flere andre og var uden tvivl AC Horsens’ bedste og vigtigste mand i kampen.

FC Nordsjælland:
Det er utroligt, hvordan FC Nordsjælland fortsætter med at producere talenter. I fraværet af spillere som Mohammed Kudus, Mikkel Damsgaard, Andreas Skov Olsen og Jonathan Amon fik 17-årige Francis Abu chancen på midtbanen, mens 18-årige Isaac Atanga fik chancen i angrebet. Og de to imponerede.

Abu var en vigtig mand på midtbanen med god fysik, en god pasningsfod og et godt overblik, og Atanga var ofte en trussel i det nordsjællandske angreb. De to kombinerede også for et mål, da Abu lagde op til Atangas mål til 2-0. Francis scorede også et mål i første halvleg, men det blev fejlagtigt annulleret for offside.

Kampens værste
Prisen som kampens værste må gå kollektivt til AC Horsens’ markspillere. I samtlige af spillets facetter var de overmatchet af de hurtige og teknisk stærke FC Nordsjælland-spillere. Der er i den grad plads til forbedringer hos Bo Henriksens mandskab. 

Kampens detalje
CASA Arena må være et godt bud på Ulrik Yttergaard Jenssens yndlingssted at spille. Sidst nordmanden gæstede AC Horsens’ hjemmebane med FC Nordsjælland, blev han dobbelt målscorer, og igen i dag kom han på måltavlen. Han har nu scoret tre af sine fire mål FC Nordsjælland-trøjen på CASA Arena.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.