• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Den blonde troldmand knækkede BIF

Foto: Getty Images

FC Midtjylland er nu på førstepladsen efter en 1-0-sejr over Brøndby i de to klubbers topduel. Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland - Brøndby IF 1-0 (0-0)
1-0 Gustav Isaksen (65.)

Kampens bedste:

FC Midtjylland:
Det krævede ikke mere end ét minut og 40 sekunder på banen for Gustav Isaksen om at sende et klart signal om, at han er til at regne med for FCM-staben. I kampen før var han ikke med i truppen, men denne gang var han tilbage, og det kunne mærkes hurtigt. Han var hurtigt over returen fra Schwäbe efter et Evander-langskud, og så stod der 1-0.

Samtidig sørger han for at være klar på forskellige løb for medspillerne, ligesom han hurtigt gjorde sig bemærket med erobringer efter godt presspil. Den blonde gut fra Hjerk er godt i gang med sit gennembrud i klubben. 

Brøndby IF:
Det var særligt i første halvleg, at gæsterne fra Brøndby havde deres muligheder for at få scoret, og det var tydeligt, at hvis Jesper Lindstrøm fik tid og plads, så ville det meget hurtigt blive farligt. Særligt ved en chance til Uhre, som kom efter en assist fra førnævnte spiller fra højresiden.

Det var en trussel, som blev lukket lidt mere ned efter pausen, hvor en spiller som Andreas Maxsø viste sin sikre stil frem i defensiven, ligesom Peter Bjur også gjorde meget ud af at tage ansvar. Det blev dog ikke til scoringer.

Kampens værste:
Det var ikke verdens bedste indgreb af Marvin Schwäbe, som igen kan se tilbage på en FCM-kamp, hvor han var stærkt medvirkende til, at det blev et nederlag. I den anden ende af banen skal Jesper Hansen være glad for, at han var hurtigt tilbage i nogle situationer, hvor han var lige ved at blive meget dyr.

Kampens detalje:
Der er bare noget særligt ved, at en indskifter kommer på scoringstavlen på en af sine første berøringer i hele kampen. Sådan var det for Isaksen, som nu har fået scoret sit første Superliga-mål efter blandt andet også at have scoret mod Manchester United i Youth League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus