• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: FCN-teenagere kørte AGF over

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland vandt søndag med 2-0 over AGF i slutspillet. Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjælland - AGF 2-0 (1-0)
1-0 Kamaldeen Sulemana (18.)
2-0 Oliver Antman (87.)

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
Der var gået over 15 timer siden Kamaldeen sidst havde scoret i Superligaen, men i slutspillets første kamp for Farum-mandskabets vedkommende slog han til. Der blev sat turbo på efter godt 18 minutters spil, hvor ingen AGF'ere kunne følge med ham.

Han bliver dog overgået af en af de få spillere over 20 på holdet i form af Magnus Kofod, som stod for en masse benhårdt arbejde på midtbanen med enormt mange vigtige løb og aktioner, og det er ikke tilfældigt, at han også spiller en stor rolle på U21-landsholdet med den form, som han er inde i nu. Dertil skal Oliver Antman da også nævnes for sin scoring til 2-0.

AGF:
Der manglede lige det sidste fra stort set hele linjen af AGF'erne. Patrick Mortensen havde eksempelvis en mulighed, hvor han prøvede at score bagom sit støtteben. Det kunne være blevet stort, men det blev aldrig til noget.

Det gjorde det sådan set heller ikke for en som Gift Links, men han leverede i stedet, da han også sørgede for at gøre sit til at få fat i bolden igen. Juelsgård havde også en fin kamp, men ikke det helt vilde.

Kampens værste:
Det blev aldrig til den store dag for Bror Blume, som efterlod et ganske anynomt indtryk i kampen, hvor det var andre på banen, som viste sig mere frem blandt AGF'erne i deres jagt efter en udligning, som altså endte med, at FCN i stedet lukkede kampen til sidst.

Kampens detalje:
Det er vildt, at FC Nordsjælland kan gå ind med en gennemsnitsalder på 20,18 år og tage en sejr over et AGF-hold. Syv teenagere var startopstillingen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus