• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Fossum var nøglen for AaB

Foto: Getty Images

AaB snuppede en 2-0-sejr over OB fredag aften. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

AaB - OB 2-0 (0-0)
1-0 Rasmus Thelander (70.)
2-0 Anders Hagelskjær (84.)

Kampens bedste:

AaB:
Iver Fossum er en maskine, som hele tiden er i gang som en anden Duracell-kanin. Derfor er han med i meget, og selvom det ikke altid giver bonus, så er han der. Det var såmænd også ham, der stod bag de to hjørnespark, som førte til scoringerne. 

Derudover skal der også løftes et glas for Jacob Rinne i AaB-målet, som gjorde sit - særligt ved en friløber til Emmanuel Sabbi. Det var med til at holde AaB på sporet, hvorefter de fik sat to kasser ind.

OB:
Der var ikke mange, som leverede mindeværdige indsatser for fynboerne. Offensivt havde de svært ved at finde skarpheden, og længere tilbage på banen var de ofte trykket tilbage af AaB.

Dog var det også sådan, at når Mads Frøkjær havde en god periode, så gjorde det sig også gældende for OB som hold. De slog bare ikke til, når de havde chancen.

Kampens værste:
Det blev til en ærgerlig grå indsats af Louka Prip, som også blev pillet ud efter en times tid. Det skal der ikke komme for mange af, hvis han vil beholde sin plads i startopstillingen. For Bashkim Kadrii blev det igen til en kamp med flere mangler, og så brændte han en stor mulighed i første halvleg.

Kampens detalje:
AaB's dødbolde har været skarpe i denne sæson, og så er det ikke tilfældigt, at det skulle være to hjørnespark, som fik sendt sejren til det nordjyske mandskab. Det kan de ende med at hive mange point hjem på. Læs mere om deres dødbolde her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020