• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Han har været et klassekøb

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem SønderjyskE og Vejle Boldklub.

Af Victor Risager

SønderjyskE - Vejle Boldklub 1-0 (0-0)
Haji Wright, 1-0 (60.)

Kampens bedste:
SønderjyskE

Han scorede en masse i efteråret, men det har været mere sparsomt med mål for Haji Wright i foråret. I dag kom han på tavlen, og han var flere gange en farlig mand for SønderjyskE, der gik efter at udnytte amerikanerens hurtighed og ramme Vejle Boldklub på kontraangreb. Han burde også have scoret til 2-0 i slutminutterne. 

Vejle Boldklub
Saeid Ezatolahi har været et klassekøb for Vejle Boldklub, og han leverede en flot præstation mod SønderjyskE. Iraneren styrer spillet fra midtbanen, hvor han drysser om sig med gode afleveringer, mens han også gør det beskidte arbejde og rydder op med tacklinger, dueller og bolderobringer.

Kampens værste:
Anders K. Jacobsen blev sparet i midtugen, men hvis SønderjyskE-angriberen var fuld af energi, var det ikke til at se imod Vejle Boldklub. Han gjorde ikke meget væsen af sig, og hans mest bemærkelsesværdige aktion var en stor afbrænder fra tæt hold i slutningen af kampen.

Man kan også påpege, at Juhani Ojala og Denis Kolingers forsvarsspil ikke var det bedste ved Haji Wrights sejrsmål. Førstnævnte mistimede et indgreb på en lang bold, og sidstnævnte gled helt forbi Wright med en tackling i feltet.  

Kampens detalje:
Ofte stjæler frække driblinger og flotte mål showet, men i søndagens kamp var det en forrygende forsvarsaktion af Stefan Gartenmann, der var blandt kampens absolutte højdepunkter. Vejle Boldklubs franske angriber Hugo Ekitike havde lavet et godt løb og sendt bolden forbi sønderjydernes målmand, men i sidste øjeblik fik Stefan Gartenmann høvlet bolden væk fra linjen med en akrobatisk aktion.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020