• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Hans spilleglæde lyste kampen op

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem AaB og OB.

Af Oliver Okstrøm

AaB - OB 1-1 (1-0)
1-0 Lars Kramer (15.)
1-1 Bashkim Kadrii (57.)

Kampens bedste:

AaB:
Der var en enorm stor spilleglæde hos AaB's brasilianske offensivspiller Allan Sousa, som i flere omgange forsøgte sig med frække driblinger. Nogle gange gik det, og nogle gange gik det slet ikke. Men det gav noget krydderi i opgøret.

Samtidig var han også på spil i feltet, hvor han både fik afsluttet et par gange og lagt op til særligt en meget stor Lucas Andersen-chance. Brasseren gør i hvert fald sit for at hjælpe nordjyderne. Derudover skal Kramer nævnes for godt forsvarsspil, og så skader det heller ikke, at han scorede.

OB:
Når man kigger ned over OB-holdet og tjekker sine noter fra kampen, så er det ikke fordi det buldrer med OB-kandidater. Det er derfor ikke til at komme udenom Issam Jebali, som var godt kørende i kampen.

Kadrii leverede scoringen, men var ikke så synlig, når man ser bort fra det. Det var Jebali i stedet i det offensive, mens Bjørn Paulsen i midterforsvaret var stærkt medvirkende til at pille pynten af AaB's forreste spillere. 

Kampens værste:
Det blev aldrig nogensinde Franco Tongyas kamp, som tidligt lagde ud med at spille bolden ud over sidelinjen, og han 'toppede' det hele af undervejs i anden halvleg ved at blive presset ned mod sit eget mål, hvor han mistede balancen, håbede på at få frispark og rørte bolden med hænderne. Det gav AaB et frispark tæt på fynboernes mål. Hos AaB blev Oliver Ross holdt helt nede i kampen.

Kampens detalje:
Bashkim Kadrii var til tider så usynlig, at man burde have lavet en efterlyst-plakat for ham. Men kortvarigt lyste han op med scoringen, som var så klassisk Kadrii som pommes frites til en burger. Bang, sagde det. Scoringen kan ses i videoen i toppen af artiklen.