• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Bedst og værst: Himmel og helvede for hollænder

Foto: René Schütze/Getty Images

Vi er klar med bedst og værst fra opgøret mellem Vejle Boldklub og Viborg FF.

Af Kenneth Jensen

Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (1-1)
0-1 Sebastian Grønning (14.)
1-1 Luka Djordjevic (36.)

Kampens bedste:
Vejle Boldklub:
Det var ikke alt, der lykkedes for Arbnor Mucolli, men sådan er det, når man har et højt anlagt spil. Men han fortjener ros, for det var ham, der animerede Vejles offensive spil. Eksempelvis satte han Andres Ponce op til en chance i anden halvleg, hvor han spillede angriberen helt fri. Men afslutningen blev reddet. Mucolli 

Viborg FF:
Sebastian Grønning er bare en rigtig dygtig angriber. Han havde ikke tur i den tidligt i sæsonen, men nu har han scoret to kampe i streg. Og det var et fint mål, han lavede i Vejle. Har stærke angriberkvaliteter og kommer altid frem til en chance eller to. Samtidig arbejder han hårdt og ingår gerne i spillet. Alle de kvaliteter så man mod Vejle. Skal stadig være skarpere foran kassen - misbrugte en stor chance i anden halvleg.

Kampens værste:
Andrés Ponce har ikke gjort meget væsen af sig i Vejle indtil videre. Og heller ikke søndag eftermiddag. Angriberen kom til en stor mulighed i anden halvleg, men misbrugte sin chance. Var i de tstore hele anonym. Leder stadig efter et mål eller en stor succesoplevelse, der kan give et rygtstød.

Kampens detalje:
Det var et magisk indlæg, hollandske Justin Lonwijk smed i boksen, da Viborg kom foran 1-0 i første halvleg. Midtbanemanden flugtede den stenhårdt ind til angriber Sebastian Grønning, der "blot" skulle sætte foden på. Det i sig selv var faktisk svært, da man hurtigt kan komme til at losse bolden forbi eller over mål, da der er så meget fart i den. Men det gjorde Grønning ikke - han scorede på førsteberøringen. Det var dog ikke alt, der var godt for Lonwijk, for han mistede bolden i en skidt situation midt på banen, da Vejle udlignede til 1-1. Det var lidt himmel og helvede for hollænderen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020