• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Bedst og værst: Hobro-indkøb viste stort potentiale

Tipsbladet.dk zoomer ind på Esbjergs møde med Hobro, som endte 1-1 efter en overtidsscoring fra Anel Ahmedhodzic.

Af Mads Bye Marboe

Esbjerg - Hobro 1-1 (1-0)
1-0 Pyry Soiri (40')
1-1 Anel Ahmedhodzic (90+3')

Kampens bedste:

Esbjerg: Mathias Kristensen
Mathias Kristensen var formentlig den bedste spiller på banen i første halvleg og havde også flere gode detaljer efter pausen, men han faldt mere og mere ud af opgøret, efterhånden som Hobro overtog initiativet. Den unge kantspiller gjorde livet svært for Mathias Haarup og var længe en trussel mod Hobro-defensiven.

Hobro: Anel Ahmedhodzic
I Hobro har de store forventninger til Anel Ahmedhodzic og dét med god grund. Malmö-lejesvenden var utrolig stærk i duellerne og lavede generelt ikke mange fejl. Sammen med Rasmus Minor kan han udgøre en vigtig, defensiv midterakse på Peter Sørensens mandskab. Kronede præstationen med et mål til sidst.

Kampens værste: Mathias Haarup
Haarup var ny i startopstillingen hos Hobro, men den 23-årige back formåede ikke at gribe chancen. Han havde store problemer med at håndtere Mathias Kristensen, som ofte var ham overlegen, og han måtte lade sig udskifte allerede efter 53 minutter til fordel for Jacob Tjørnelund.

Kampens detalje:
Der kom flere gode detaljer fra Esbjergs højreside i dagens kamp, og den måske bedste af dem faldt midt i anden halvleg. Daniel Anyembe drev først bolden frem og satte undervejs sin direkte modstander af ved at tage bolden bagom støttebenet, inden Mathias Kristensen blev spillet fri i feltet. Den unge kantspiller vendte på fantastisk vis med bolden, men han kunne lige akkurat ikke få afsluttet ordenligt.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.