• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Hvorfor starter han ikke?

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Lyngby Boldklub og SønderjyskE.

Af Victor Risager

Lyngby Boldklub - SønderjyskE 0-1 (0-1)
Marc Dal Hende, 0-1 (16.)

Kampens bedste

Lyngby Boldklub
Han startede på bænken og spillede kun anden halvleg, men Magnus Warming var en af Lyngbys klart bedste spillere mod SønderjyskE. Han besidder et fremragende drev med bolden, gode dribleevner og er konstant farlig, når han modtager bolden. I onsdagens kamp var den 20-årige angriber i hvert fald manden bag nogle af de aktioner, hvor Lyngby blev farligst, og det er svært at forstå, hvorfor han skulle starte kampen på bænken. 

SønderjyskE
Stefan Gartenmann har gang i en flot sæson i forsvaret hos SønderjyskE, og onsdagens kamp var ingen undtagelse. Den 24-årige forsvarsspiller kom i vejen for en masse i løbet af kampen og spillede en hovedrolle i at holde Lyngby Boldklub fra fadet. Han er en virkelig god forsvarsspiller.

Kampens værste
Marcel Rømer indtog en skurkerolle for Lyngby Boldklub i slutningen af førsterolle, da den erfarne midtbanespiller blev udvist for en voldsom tackling på Rilwan Hassan i en situation, hvor Rømer også var sidste mand. I første omgang vurderede dommeren ellers tacklingen til gult, men efter et VAR-tjek blev det opgraderet til et rødt kort. Det var ærgerligt for Lyngby, der ellers havde haft en del af spillet i første halvleg, men så måtte spille kampen færdig med blot ti mand på banen.

Kampens detalje
Wingback Marc Dal Hende scorede SønderjyskE’s mål imod Lyngby, og det har været kendetegnende for klubbens Superliga-sæson. Hvis ikke målene kommer fra angriberduoen Haji Wright og Anders K. Jacobsen, er de oftest kommet fra wingbackerne, der tilsammen har scoret 10 af sønderjydernes 29 mål. Marc Dal Hende har scoret fire, og det samme har Alexander Bah, mens både Jeppe Simonsen og Johan Absalonsen står noteret for en hver.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020