• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Bedst og værst: Kanstrup havde mareridtskamp

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem AaB og SønderjyskE.

Af Mads Bye Marboe

AaB - SønderjyskE 3-2 (1-1)
0-1 Anders K. Jacobsen (33.)
1-1 Kasper Kusk (40.)
2-1 Pierre Kanstrup, selvmål (51.)
3-1 Rufo (84.)
3-2 Rilwan Hassan (90+4.)

Kampens bedste:

AaB:
AaB var bedst efter pausen, men kampens bedste spiller spillede kun de første 45 minutter. Jakob Ahlmann var hjemmeholdets eneste offensive trussel i en skuffende første halvleg, men måtte udgå med en skade i pausen, og det er til at forstå, hvis Martí Cifuentes er bekymret for, hvordan venstrebacken har det. Han leverede et flot oplæg til Kasper Kusks 1-1-scoring.

Kristoffer Pallesen skal også nævnes i denne forbindelse efter en stabil indsats.

SønderjyskE:
Glen Riddersholms mandskab har ikke haft noget godt forår, og præstationen mod AaB var heller ikke god. I første halvleg fik man flere store muligheder efter enorme AaB-fejl, som skulle have ført til mål, men sønderjyderne havde svært ved at få deres eget spil til at flyde. Anders K. Jacobsen og Marc Dal Hende leverede fornuftige præstationer, men generelt set var det ikke godt.

Kampens værste:
Pierre Kanstrup havde fået en plads i startopstillingen på bekostning af Patrick Banggard, men forsvarsspilleren greb ikke ligefrem chancen. Han scorede et selvmål, hvor han på mærkelig vis vendte ryggen til bolden på et hjørnespark, og med en horribel aflevering efter pausen var han også ved at koste et andet mål. Det var bare ikke Kanstrups dag.

Kampens detalje:
Anders K. Jacobsen brændte en stor chance i første halvleg, men i en situation i starten af anden halvleg viste angriberen klassen. Han fik spillet en lang og høj bold op mod sig, men formåede at holde Rasmus Thelander fra kuglen og slap væk med en flot vending. Der blev dog begået frispark på ham, inden han kunne komme på skudhold.

Den bedste detalje i opgøret var dog uden tvivl Rilwan Hassans kasse i overtiden. Fra nogle meter uden for feltet trykkede han på mål, og helt op i det ene målhjørne gik bolden ind via stolpen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus