• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Klodset straffe kostede Vejle

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Vejle Boldklub og OB.

Af Victor Risager

Vejle Boldklub - OB 2-2 (2-1)
Hugo Ekitike, 1-0 (13.)
Jørgen Skjelvik, 1-1 (17.)
Saeid Ezatolahi, 2-1 (39.)
Bashkim Kadrii på straffespark, 2-2 (84.) 

Kampens bedste
Vejle Boldklub

Der var nogle fine præstationer hos Vejle Boldklub, og Saeid Ezatolahi efterlod igen-igen et fint indtryk på midtbanen, hvor han fylder rigtig, rigtig meget, vinder en masse dueller og bliver målfarlig. Han kom også på tavlen, selvom det blev hjulpet på vej af et målmandsdrop.

OB
Bashkim Kadrii har i de seneste uger fundet melodien for OB, og han var også velspillende fredag aften med chanceskabende afleveringer samt en scoring på straffespark. Angriberen var involveret i Jørgen Skjelviks tidlige scoring, mens han også lagde afleveringen, der førte til straffesparket til slut i kampen. Man kan til gengæld heller ikke komme udenom Jørgen Skjelvik, der altså scorede og fremtvang et straffespark.  

Kampens værste
Der er et par kandidater til denne post, for flere forskellige spillere dummede sig i kampen. OB-målmand Sayouba Mandé leverede i første halvlegs slutminutter et skidt drop i forbindelse med Saeid Ezatolahis scoring. Men Vejle Boldklubs højre back, Kevin Yamga, leverede en måske større fejl i slutminutterne, da han begik et klodset straffespark på Jørgen Skjelvik, og den kostede altså to point. 

Kampens detalje
Vejle Boldklub og OB havde mødt hinanden tre gange i denne sæson inden fredag aften, og hver gang tog vejlenserne sejren og de tre point. Den stime blev brudt fredag aften, hvor OB endelig fik hentet point mod oprykkerne.

Man kan også nævne Hugo Ekitike mål som en fin detalje. Den unge franskmand stjal bolden fra Oliver Lund og efter en fin skudfinte fik han også sendt bolden i mål.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020