• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Bedst og værst: Kusk hævede niveauet i SønderjyskE-remis

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på søndagens opgør mellem AaB og SønderjyskE.

Af Kristian Porse

AaB - SønderjyskE 1-1 (0-0)
1-0 Lucas Andersen (71')
1-1 Mads Albæk (79')

Kampens bedste:

AaB: Kasper Kusk
Der var fra kampens start ingen tvivl om, at Kasper Kusk var i spillehumør. Kampen igennem sørgede han hele tiden for at være spilbar, og han søgte samtidig at sætte sine medspillere op. Det lykkedes da også flere gange, men slutproduktet manglede fra holdkammeraternes side. 27-årige Kusk kan med god grund undre sig over, hvorfor han ikke står noteret for minimum én assist efter kampen. 

SønderjyskE: Sebastian Mielitz
Selvom den tyske målmand lukkede et mål ind, så gjorde han en rigtig god figur i søndagens opgør mod AaB. Mielitz havde rigeligt at se til kampen igennem, og han afværgede størstedelen med stor sikkerhed. Derudover fik han også vist, at han ikke er bange af sig. Blandt andet i første halvleg, hvor han kastede sig frygtløs ud i Frederik Børsting og sørgede for, at AaB-midten ikke kunne sparke bolden i mål. En stærk og modig præstation af den 30-årige tysker. 

Kampens værste: Nicholas Marfelt
Venstrebacken havde i hele kampen store problemer med at holde styr på Kasper Kusk, der særligt i første halvleg drev gæk med Marfelt. Den 24-årige forsvarsspiller misbrugte i øvrigt en kæmpe chance i første halvleg, da han valgte at sparke på kassen i stedet for at spille bolden på tværs til en helt fri Mart Lieder, der med al sandsynlighed ville have scoret. En knap så god dag på kontoret for Nicholas Marfelt, der også blev pillet ud i starten af anden halvleg. 

Kampens detalje:
Lucas Andersen stod for flere gode detaljer i løbet af kampen, men i første halvleg startede han en AaB-kontra med at drible fire SønderjyskE spillere, hvorefter han spillede bolden videre gennem benene på Johan Absalonsen, der var nødsaget til at trække et gult kort. Forrygende dribletur af Lucas Andersen, der også fik scoret i kampen. 

Superliga

Optakt: OB - Silkeborg IF

Der er ikke meget på spil, når OB og Silkeborg IF mødes i Superligaen onsdag. Hjemmeholdet skal spille om en europæis...

Mere Superliga

Fokus