• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Bedst og værst: Målet som ingen opdagede

Tipsbladet.dk zoomer ind opgøret mellem Brøndby IF og AaB.

Af Nicklas Grodt Degn

Brøndby IF - AaB 2-1 (1-0)

1-0 Dominik Kaiser 32’
2-0 Kamil Wilczek 49’
2-1 Patrick Olsen 54’

Kampens bedste

Brøndby

Det er som om Dominik Kaiser bare bliver bedre og bedre efter en lunken start i Brøndby. Nu er han også begyndt at lægge vigtige mål på sit spil.

AaB

Vi har stadig til gode at se den samme Kasper Kusk, som fra kantspillerens første ophold i AaB, men i dag viste han prøver på det. Konstant udfordrende og farlig. Langt størstedelen Kusks hurtige drev frem med bolden endte i potentielle AaB-chancer.

Kampens værste

I en kamp, hvor ingen spillere for alvor faldt igennem, stod Marvin Schwäbes manglende indgreb ved 2-1-målet ud. Den tyske målmand så ud til at have styr på et frispark, der egentlig ikke så ud til at være synderligt farligt, men som alligevel endte i et AaB-mål, der lukkede nordjyderne tilbage ind i kampen.

Kampens detalje

Hvad i alverden skete der lige der? Efter 54 minutter sparkede AaB’s Patrick Olsen et frispark fra det, der burde være en ufarlig præstation i frimærket i højre side af Brøndbys banehalvdel. Bolden svævede i en høj og lang bue stille og roligt afsted mod den fjerne del af målet og så landede bolden bag Marvin Schwäbe, der stak et par hænder i vejret, men trak dem til sig igen i en bevægelse, så det ude fra set så ud til, at han havde styr på boldens kurve. Men der, hvor den landede, var minsandten i målet.

Der blev helt stille på Brøndby Stadion, og i et par sekunder, der føltes som flere minutter, var der ikke rigtig nogen, der havde opfattet, at bolden gik ind. Men ind, det gik den altså.

Superliga

Hobro-genvalg efter stærk skalp

Hobro IK har valgt de samme spillere til søndagens kamp mod SønderjyskE som de, der for en uges tid siden slog FC Køb...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...