• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst og værst: Prip er vigtigste Horsens-våben

Foto: Getty Images

Det blev til 1-1 mellem AC Horsens og OB efter en sen udligning. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

Af Oliver Okstrøm

AC Horsens - OB 1-1 (1-0)
1-0 Louka Prip (33.)
1-1 Issam Jebali (90.)

Kampens bedste:

AC Horsens:
Hvis det var lykkes for AC Horsens at holde OB'erne fra at score, så havde en spiller som James Gomez blevet fremhævet mest her. I stedet skal vi kigge lidt længere fremme på banen hvor Louka Prip var manden, som fik sørget for point.

Med sin scoring, hvor han opsøgende straffede OB'ernes fejl i eget felt og sendte bolden iskoldt i kassen efter det indledende forsøg havde ramt stolpen. Det er tydeligvis ham, som skal være skarp, hvis Horsens skal kunne tro på overlevelse.

OB: 
Der var mange åbenlyse problemer på OB-mandskabet. Det gjorde sig både gældende foran eget mål og i det offensive spil. Dog gjorde Aron Elis Thrandarson en god arbejdsindsats på midtbanen, hvor han gjorde sit for at binde holdet sammen.

Endvidere havde han en af de få afslutninger, som fynboerne kom frem til i løbet af kampen. Det var dog ikke sådan resten af OB-holdet klarede sig i kampen, som virkede meget blegt, når man kiggede rundt på spillerne, som dog fik udlignet på et hjørnespark til sidst ved Issam Jebali. Her skulle man endda lige igennem VAR for at sikre sig, at han ikke var offside.

Kampens værste:
Der var stort set ikke den OB-forsvarer, som satte en fod rigtigt. Clearingerne var helt til forfærdelige, som også førte til Horsens' 1-0-scoring. Her var det ikke Jørgen Skjelvik, der var skyldig, men han leverede en helt håbløs indsats. Det vildeste eksempel må være, da han skulle sparke et frispark på kanten af feltet, hvor han sparkede langt over spillernes hoveder og ramte lige forbi det fjerneste hjørneflag. 

Kampens detalje:
Det var bemærkelsesværdigt, at OB måtte udskifte målmanden i pausen. I forvejen var Oliver Christensen ude med en skade, så reserve-målmand Bernat fik chancen. Men en skade til ham sendte trejdekeeper Sayouba Mandé ind.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus