Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Tyvstartede guldfesten med detalje

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC København og AaB, hvor "Løverne" endegyldigt sikrede guldet.

Af Victor Risager

Tipsbladet i Parken.

FC København - AaB 3-0 (2-0)
1-0 Hakon Haraldsson (8.)
2-0 Lukas Lerager (45.)
3-0 Isak Bergmann Johannesson (53.)

Kampens bedste
FC København

Han blev præsenteret som permanent FC København-spiller i går, og Lukas Lerager fejrede sin nye status med et brag af en kamp. Han dækker et enormt areal på midtbanen, hvor han også vinder sin del af dueller og tacklinger. Tilmed krydrede midtbanekrigeren søndagens indsats med et fantastisk mål, lige efter at en stor redning af Jacob Rinne havde forhindret ham i at score i første omgang. 

Der var dog også andre stærke præstationer af blandt andre Viktor Claesson, Peter Ankersen og flere.

AaB
AaB havde det svært i Parken, og nordjyderne var i størstedelen af kampen udspillet. Derfor er der heller ikke mange, der ligefrem er i spil til den her post, men Malthe Højholt leverede en udmærket præstation på midtbanen. Sikker i sin boldomgang og havde flere bolderobringer i kampens løb.

Kampens værste
Det var ikke en god kamp for AaB, og blandt andre Milan Makaric havde ikke en nem første halvleg. Angriberen bidrog med stort set ingenting, og han blev også skiftet ud efter 45 minutter, hvor Louka Prip blev sat ind.

Kampens detalje
Der var feststemning i Parken søndag. Guldet blev sikret med sejren, men allerede inden mesterskabet var endegyldigt i hus, blev festlighederne skudt i gang.

Hakon Haraldsson startede allerede festen efter sin hurtige scoring, hvor han viste dansetrinnene og luftguitaren frem og tyvstartede guldfesten. Han lignede en mand, der er helt klar til guldfesten senere.

Og kort efter var der yderligere festligheder. En masse medbragte badedyr traditionen tro blev kastet på banen fra tribunerne, og kampen måtte kortvarigt afbrydes.