• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Bedst og værst: Viktor Fischer gjorde endnu engang forskellen for FCK

Bedst og værst: Viktor Fischer gjorde endnu engang forskellen for FCK
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vi har kigget nærmere på mandagens målrige opgør, hvor FC København kun med nød og næppe fik hevet alle tre point i land mod bundholdet FC Helsingør

Af Mikkel Sloth

FC København - FC Helsingør 4-3 (3-1)
Pascal Gregor (selvmål) 1-0 14'
Nicolas Mortensen 1-1 31'
Pieros Sotiriou 2-1 38'
Viktor Fischer 3-1 43'
Adnan Mohammed 3-2 60'
Nicolas Mortensen 3-3 66'
Federico Santander 4-3 90+2' 

Kampens bedste

FC København:
FC København spillede en kamp uden at imponere særlig meget, og der stod kun en FCK-spiller bag to ud af deres tre scoringer. Æren må dog gå til den ene af de to målscorere, nemlig Viktor Fischer. Udover at score et flot mål var han endnu engang arkitekten bag langt det meste af hjemmeholdets offensive aktioner. Han havde via sin assist desuden af afgørende fod med de Santanders matchvindende scoring. Det var ikke hans bedste kamp for FC København, men han formår alligevel, at være holdets bedste.

FC Helsingør:
Gæsterne spillede en flot kamp, og flere spillere kunne fremhæves. Særligt på baggrund af deres anden halvleg. Det er dog ikke ofte, man ser en spiller fra udeholdet score to gange i Telia Parken, og derfor skal det selvfølgelig også være Nicolas Mortensen, der tager prisen som FC Helsingørs bedste mand. Han var ikke altid lige synlig, men man kan ikke andet end at rose den effektivitet, han viste.

Kampens værste
László Köteles fik i fraværet af Robin Olsen og Stephan Andersen debut for FC København kun få dage efter sin ankomst til klubben. Det var dog ikke nogen heldig debut for den ungarske keeper, der måtte se sig passeret tre gange af ligaens bundprop. Men særligt målet til 1-1 så han ikke for godt ud, og et drop af den kaliber er de ikke vant til at se i Telia Parken.

Kampens detalje
Her er der tæt kamp mellem to flotte mål. Både Viktor Fischers mål til 2-1 og Adnan Mohammads mål til 3-2 kandiderer til prisen. Begge mål lod sig gøre på grund af utrolig passivt forsvarsspil, Men Fischers mål havde lige lidt mere x-faktor med kantspillerens hurtige vendinger i feltet. At han derefter helt uimponeret bare hamrede den op i hjørnet, gjorde kun målet bedre.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus