• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Bedst/værst: Drop gav FCK sæsonens første ligasejr

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på OB-FC København.

Af Anders Dehn

OB – FC København 0-2 (0-1)
0-1 Jonas Wind (12.)
0-2 Kevin Diks (57.)

Kampens bedste
OB
Jens Jakob Thomasen vikarierer som anfører, når Jeppe Tverskov ikke er med, og det kan OB godt være bekendt. Mod FCK var Thomsen central for OB’s spil og selv med fremme omkring FCK-feltet og være farlig.

FC København
Kevin Diks får den ikke kun, fordi han scorede igen i dag, selv om det selvfølgelig ikke trækker ned. Han får den i lige så høj grad, fordi han var særdeles aktiv fremme i banen, påpasselig i defensiven og viste lige præcis den energi, som FCK har brug for.

Kampens værste
Oliver Christensen stod ikke en gennemgående dårlig kamp, men han begik en stor fejl, der kostede et mål. Afslutningen ved FCK’s 2-0-scoring kom lige på ham, men i stedet for at slå den væk slog han den i eget net. Hans drop var samtidig med til at gøre en ende på en ellers god OB-periode.

Kampens detalje
Mohamed Daramy terroriserede OB’s venstre side med sine driblinger i dag, men det var en aflevering, der var både flottest og mest afgørende. Han trak elegant bolden bag støttebenet og spillede Victor Kristiansen i dybden, så han kunne lægge bolden ind i hovedet på Diks, der scorede til 2-0 og afgjorde kampen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020