• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Bedst/værst: - Han blev skrællet som en appelsin

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem FC Nordsjælland og AaB.

Af Kenneth Jensen

FC Nordsjælland - AaB 2-2 (1-1)
1-0 Tochi Chukwuani (5.)
1-1 Tim Prica (22.)
2-1 Maxwell Woledzi (67.)
2-2 Iver Fossum (77.)

Kampens bedste
FC Nordsjælland:
FC Nordsjællands keeper, Peter Vindahl Jensen, viste klassen søndag, da han ved flere lejligheder leverede store redninger. Allerede tidligt i opgøret leverede han en glimrende redning på et forsøg fra Marcus Hannesbo, og også i anden halvleg reddede han et forsøg fra den dygtige AaB-spiller. Også senere i halvlegen havde han en stod redning.

Vindahl, der ikke kunne gøre noget ved scoringen fra Tim Prica, var en vigtig sidste skanse for FCN.

AaB:
Talentet Marcus Hannesbo viser lovende takter for AaB, og mod FC Nordsjælland var han ved flere lejligheder tæt på at score og var farlig. Men kampens bedste AaB var norske Iver Fossum, der fra midtbanen leverede en rigtig fin præstation for nordjyderne. Han stod for assisten til 1-1, scorede målet til 2-2, og han skabte masser af chancer til holdkammeraterne. Fin præstation af den norske landsholdsspiller.

Kampens værste
Daniel Granlis makker i midterforsvaret Rasmus Thelander måtte trække sig fra opgøret mod FC Nordsjælland i løbet af opvarmningen, og i stedet kom Mathias Ross på banen fra start. Det så ud til at forvirre Daniel Granli, for han fik en ganske forfærdelig start på opgøret og kostede målet til 1-0, da han blev totalt snydt af Kamaldeen Sulemana i venstre side, inden ghaneseren kunne sende den på tværs til Tochi Chukwuani, der scorede til 1-0. Det fik kommentator Daniel Ortved til at sige, at Granli blev "skrællet som en appelsin" af Kamaldeen.

Granli blev bedre i løbet af opgøret, men det var ikke nogen stor præstation.

Kampens detalje
Sandi Putros fik ikke hjælp af VAR sidst, han var hoveddommer, men det gjorde han denne gang. Alligevel var der lidt bøvl med kommunikationen med vognen, men til syvende og sidst fik han og VAR-vognen fundet frem til den rette kendelse, da Tim Prica fik sparket bolden i kassen. Angriberen var nemlig onside, og målet fik da også lov at tælle.

Du kan se situationen i videoafspilleren øverst.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus