• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst/værst: Intet kom forbi OB-monster

Foto: Getty Images

Det blev til 0-0 mellem OB og AGF i Odense. Tipsbladet.dk kigger nærmere på opgøret her.

Af Oliver Okstrøm

OB - AGF (0-0)

Kampens bedste:

OB:
Det var nærmest som om, at den store OB-midtbanespiller Simon Okosun var allestedsnærværende i kampen mod AGF'erne. Han deltog længere fremme på banen i deres forsøg på at opbygge angreb, og så kom han i vejen for utallige indlæg fra aarhusianerne. Særligt det sidste var stærkt medvirkende til, at det blev til point for OB, som nærmest havde en mur form af den store spiller. Endvidere havde Troels Kløve sig en fin dag, når han var på bolden..

AGF:
Hos AGF'erne havde mange af spillerne svært ved at finde fodfæstet på den knoldede og til tider hårde bane. Det gjorde sig dog ikke gældende inde på stregen, hvor Kamil Grabara flere gange var stærkt kørende, og han klarede flere gode indlæg og skudforsøg, hvor han skulle diske op med noget særligt. Øverst i artiklen kan man se en af de situationer, hvor den polske målmand gjorde sig bemærket.

Kampens værste:
Det bliver nok ikke en kamp, som Mart Lieder kommer til at huske. Den hollandske angriber bør i hvert fald hurtigt glemme den, da det ikke blev til særlig mange gode beslutninger. Blandt andet kort før pausen, hvor han fik en potentiel farlig situation til at løbe ud i sandet. Blev også helt fortjent pillet ud efter en times spil.

Kampens detalje:
Der er blevet spillet tre kampe på 11 dage på banen i Odense, som virkelig trænger til en pause, da den efterhånden ikke fungerer til Superliga-fodbold grundet vejret. Det betød også, at det var svært at spille for de to mandskaber, som ellers har fine boldspillere.

Derfor kan deres greenkeeper nu glæde sig over, at der er 14 dage til næste kamp på Fyn, så skaderne kan blive fikset på banen - hvis det er muligt på så kort tid.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus