• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bedst/værst: Kan også blive en stjerne i SL

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Vejle Boldklub og FC Nordsjælland.

Af Ole Hoffskov

Vejle Boldklub - FC Nordsjælland 2-2 (1-0)

1-0 Arbnor Mucolli (37.)
1-1 Ruben Yttergård Jenssen (72.)
1-2 Victor Jensen (86.)
2-2 Denis Kolinger (90.)

Kampens bedste:

Vejle Boldklub:
Iraneren Saeid Ezatolahi er en kæmpe stjerne i hjemlandet. Det kan han også blive i dansk fodbold. I hvert fald hvis han præsterer, som han gjorde mod FC Nordsjælland. Ezatolahi støvsugede hele den centrale midtbane, og han ejede hvert et græsstrå i Nørreskoven. Dem var der ikke så mange af på en utrolig dårlig bane, men det skal ikke tage noget fra Vejle-profilen, der leverede en imponerende indsats. Eneste minus for iraneren var, at han begik det frispark, der førte til FCN's udligning. Han har karantæne i næste kamp

FC Nordsjælland:
Der har i årenes løb været mange store Thychosen-præstationer i Vejle. Denne søndag gjorde Mads Døhr Thychosen en god figur på sin hjemegn. FC Nordsjælland angreb ofte via venstre side, og det var en skam, for i højre side var Mads Døhr Thychosen i hopla og havde noget af den ild i øjnene, som mange FCN-spillere så ud til at mangle i store dele af kampen. Thychosen noterede sig for assisten til Ruben Yttergård Jenssens udligning og var ligeledes involveret i Victor Jensens 2-1-scoring.

Kampens værste:
Johan Djourou er på papiret den største i FC Nordsjælland, men i øjeblikket er det i høj grad mere af navn end af gavn. Denne søndag i Vejle satte den tidligere Arsenal-spiller dårligt en fod rigtigt, og flere gange begik han frispark på kritiske steder. Det er en spiller som Djourou, der skal gå forrest, når lokummet brænder. Det gør han ikke. Også Kamaldeen Sulemana skal skoses for at brænde nogle kæmpe chancer.

Kampens detalje:
Det er ikke hver dag, at en spiller på 175 centimeter scorer på hovedstød, men det gjorde Arbnor Mucolli, og det kan der ikke være mange fortilfælde af i dansk-albanerens karriere. Sidste år scorede Mucolli årets mål - den kåring kommer fuldtræfferen mod FC Nordsjælland ikke i spil til, men afgjort et mål, han vil huske. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus