• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bedst/værst: To sekvenser blev afgørende for BIF

Foto: Getty Images

Brøndby vandt søndag med 4-0 over Lyngby. Tipsbladet.dk ser nærmere på, hvordan det gik sådan.

Af Oliver Okstrøm

Lyngby Boldklub - Brøndby IF 0-4 (0-2)
0-1 Kevin Mensah (29.)
0-2 Jesper Lindstrøm (31.)
0-3 Simon Hedlund (58.)
0-4 Andrija Pavlovic (73.)

Kampens bedste:

Lyngby Boldklub:
FCM-lejesvenden Victor Torp viser ofte, at midtjyderne har en dygtig spiller på vej, og det var da også ham, der viste vejen for Lyngby i søndagens kamp mod Brøndby. Det gælder både offensivt og defensivt. 

Det ser man i forbindelse med chanceskabninger, som dog blev misbrugt af medspillerne, ligesom han også stod for erobringer på midtbanen og kom godt i vejen for Brøndby-spillerne undervejs i opgøret - men altså forgæves.

Brøndby IF:
I efteråret var Jesper Lindstrøm den helt store Brøndby-profil, og det ser i den grad også ud til, at han har taget de samme takter med sig ind i forårssæsonen. Også i dag var han afgørende, og det er som om, at man ved, at der kommer til at ske noget, når han kommer på bolden.

Det måtte Lyngby også erfare, og han var medvirkende til de tre første scoringer. Den ene med ham selv som målmager, mens han var med i opspillet til de to andre. Han fik endvidere tidligt fri, da han blev pillet ud efter 70 minutters spil.

Kampens værste:
Det var selvsagt ikke Lyngbys bedste kamp i løbet af sæsonen, og der blev da også forsøgt med en dobbeltudskiftning i forbindelse med pausen, hvor Jens Martin Gammelby og Emil Nielsen blev taget ud. Det blev dog langt fra bedre med to gange Magnus i form af Warming og Kaastrup på banen. De var endnu værre og fik skabt noget af betydning for Lyngby længere fremme på banen.

Kampens detalje:
Det så egentlig ud til, at Lyngby havde muligheden for at gøre en god figur, da man kiggede på, hvordan første halvdel af første halvleg forløb. Men det kom lynhurtigt til at se anderledes ud med to scoringer på omkring to minutter af Brøndby.

Det var mere end en spand iskoldt vand i hovedet på Lyngby, som aldrig fik rejst sig igen efter de to sekvenser. Det må også være hårdt som bundhold at opleve den slags, når man lige har haft en fin periode.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus