• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bedst/værst: Smukkere end den smukkeste symfoni

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem AaB og OB.

Af Ole Hoffskov

AaB - OB 3-2 (1-0)

1-0 Tom van Weert (8.)

2-0 Alexander Juel Andersen (selvmål) (55.)

2-1 Ayo Simon Okosun (65.)

3-1 Tim Prica (87.)

3-2 Alexander Juel Andersen (90+2)

Kampens bedste:

AaB:
Nogen decideret elegantier er Rufo ikke, men han bliver bedre og bedre for AaB, og denne onsdag leverede han varen i sin første kamp foran nordjyske fans. Spanieren er udstyret med en god fysisk, og flere gange satte han sine holdkammerater fint i scene. Rufo fik en time på banen - det var en rigtig god time. Også Lucas Andersen skal roses for et fremragende indhop.

OB:
Fynboerne ville helst have haft Oliver Christensen i målet, men de måtte tage til takke med Mandé Sayouba. Det var på dagen ikke nogen svækkelse. Ivorianeren stod en blændende kamp i OB-buret, og særligt hjemmeholdets Iver Fossum vil have mareridt om Sayouba i nat. Først pillede han et straffespark fra nordmanden, og senere afværgede han også en afslutning fra en ellers helt fri Fossum. I anden halvleg pillede Mandé Sayouba såmænd også lige et straffespark fra Kasper Kusk. Vanvittig præstation. 

Kampens værste:
Ryan Johnson Laursen indledte opgøret med at forære AaB's Tom van Weert en scoring, og derfra blev det ikke ret meget bedre for OB's højre back, der også begik et straffespark i anden halvleg. En kamp til glemmebogen for Ryan Johnson Laursen, der blev udskiftet 12 minutter før tid. 

Kampens detalje:
For OB-fansene var det ikke en stor oplevelse, men for alle andre var det eventyrligt smukt og nærmest rørende at høre et sandt jubelbrøl fra tilskuerpladserne, da AaB bragte sig foran ved Tom van Weert efter bare otte minutter. I mange, mange måneder har der været stille som i graven på de danske stadions, så at høre flere tusinde fodboldglade nordjyder råbe og juble i kor sammen med deres helte på banen lød i momentet smukkere end selv den smukkeste symfoni. Nyd øjeblikket i videoen i toppen af artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020