• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bedst/værst: Tårevædet afsked på heden

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem FC Midtjylland og AC Horsens.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland - AC Horsens 1-0 (0-0)

1-0 Dion Cools (71.)

Kampens bedste:

FC Midtjylland:
Gustav Isaksen har grebet chancen i dette forår, og han styrkede sin aktie søndag aften, hvor mange FC Midtjylland-profiler ikke bød sig til. Det var ikke alt, der lykkedes for ungersvenden, men han bidrog med noget gåpåmod og opporturnisme i offensiven, som klædte hjemmeholdet. Var tæt på at score i første halvleg. 

AC Horsens:
Bjarke Jacobsen fik lov til at arbejde for sine lønkroner, og midtbanemanden slap godt fra det på MCH Arena. Jacobsen diskede op med et imponerende arbejdsraseri, og han kom i vejen for mange midtjyske angreb samtidig med, at han også havde fine offensive tilløb.

Kampens værste:
Han har scoret i FC Midtjyllands seneste to kampe, så selvtilliden burde være i orden hos Luca Pfeiffer. Mestrenes millionindkøb så dog ganske selvtiilidsforladt ud mod AC Horsens, hvor han ikke fungerede som opspilsstation og misbrugte tæt under mål, da chancen endelig bød sig efter pausen. Et lavpunkt for tyskeren efter to højdepunkter. 

Kampens detalje;
Man kan godt få tårer i øjnene i den bidende kulde, som rammer Danmark i øjeblikket, men det var et helt andet sted fra, at Jørgen Kjærs våde øjenkroge kom før kampstart. Her tog FC Midtjylland afsked med klubbens shortsklædte holdleder gennem de seneste 17 år, og han fik blomster og klapsalver fra begge lejre. En flot øjeblik på en aften, hvor det meste andet ikke var særlig kønt. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus