Superliga Victor Risager

Bekræfter dialog med FCM om kantspiller

Foto: Getty Images

Djurgården bekræfter, at de har haft dialog med FC Midtjylland om kantspilleren.

Af Victor Risager

FC Midtjylland har været i dialog med Djurgården om kantspilleren Edward Chilufya. Det bekræfter svenskernes sportschef, Bosse Andersson, over for Fotbollskanalen.

Det var Ekstra Bladet, der som de første torsdag kunne omtale Ulvenes interesse i den 22-årige kantspiller, og de meddelte, at en transfer nærmer sig.

Så langt vil Bosse Andersson ikke gå, men han bekræfter, at de har været i kontakt.  

- Ja, det er klart, at der er interesse for ham, og jeg kan bekræfte, at vi har haft en dialog med Midtjylland. Det kan jeg godt. Om vi så er i gang med forhandlinger, lader jeg være usagt, siger han til Fotbollskanalen og tilføjer: 

- Det er klart, at vi værdsætter Chilufya højt. Vi har været i kontakt med flere klubber og diskuteret det. Der er mange parametre at overveje, når det kommer til en transfer, og vi er nok ikke helt der endnu. Vi ved, at der er interesse fra et par forskellige steder, og vi har været i kontakt med en række klubber, men ingen igangværende forhandlinger lige nu. 

22-årige Edward Chilufya har spillet fire år i Djurgården. Tidligere har der været snak om et prisskilt på hele 40 millioner kroner, men det var midt i sæsonen, hvor Djurgården kæmpede med i toppen af den svenske liga. Derfor kan en pris være lavere nu.