• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

BIF-bomber blev fravalgt af FC Midtjylland

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Angriberen har været brandvarm i denne sæson, men som ung blev han fravalgt i FC Midtjylland - blandt andet på grund af manglende hurtighed.

Af Victor Risager

Mikael Uhre har fået sit store gennembrud i Brøndby IF i denne sæson med 14 kasser på 24 kampe, men den 26-årige kunne være havnet hos en af rivalerne i toppen af Superligaen, hvis tingene var gået lidt anderledes.

Som ungdomsspiller var Mikael Uhre kort forbi FC Midtjylland. Her blev han imidlertid afvist i sidste ende, hvilket blandt andet skyldtes manglende fart.

Det fortæller den nuværende Brøndby-topscorer i TV3 Sport-programmet “Offside”.

- Historien er, at jeg var med til nogle talenttræninger, og så ender vi til landsstævne, hvor jeg scorer en hel del mål og ender på talentholdet i Midtjylland på U13. Jeg er der over efteråret og træner godt en gang om ugen i cirka 10 træninger.

- Men jeg bliver så vejet for let, blandt andet fordi at jeg ikke var den, der var mest højtråbende og havde de største armbevægelser, at jeg havde ikke et godt nok venstre ben, og så var jeg heller ikke hurtig nok. Det var jeg heller ikke dengang, så det var nok et fair grundlag, siger Mikael Uhre i “Offside”.

Se klippet med Brøndby-angriberen i videoen øverst i artiklen.

I stedet for FC Midtjylland fik Mikael Uhre sin fodboldopvækst i SønderjyskE, hvor han efter et par lejeophold i Skive IK i 1. division blev fast mand og nåede næsten 100 kampe, før han tog til den københavnske Vestegn.

For nylig har der været rygter om angriberens fremtid på Vestegnen. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus