• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

BIF-træner efter skuffelse: Slider på selvtilliden

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby IF kan ikke knipse med fingrene, og så er alt godt. Det kræver hårdt arbejde på træningsbanen at få vendt de dårlige resultater.

Af Kenneth Jensen

Brøndby IF ligger lige nu side om side med SønderjyskE i Superligaen med otte point, og vinder AGF mandag aften over SIlkeborg IF, er SønderjyskE under nedrykningsstregen efter ni runder i dansk fodbolds bedste række.

Det fortæller lidt om, hvor svær en sæson det har været for de forsvarende mestre, der er gået fra en placering i toppen af rækken til en plads i bunden.

Søndag eftermiddag endte det med et nederlag på 0-1 mod SønderjyskE i et opgør, hvor der stod 0-0 til et stykke ind i tillægstiden. Så ramte tilfældigheder, da bolden dansede i Brøndby-feltet, og til sidst ramte den Abdulrahman Taiwo på knæet og ind bag keeper Mads Hermansen.

Et udtryk for, hvordan Brøndby lige nu ikke har tur i den. 

- Vi har bolden mege, og det er ikke så bekymrende, frov i kommer højt på banen med den, men vi bliver ikke farlige nok. Vi får skabt meget, meget lidt, selv om der er mange gode situationer, hvor vi med lidt mere kvalitet kunne have skabt noget. Det formåede vi ikke. Det er lidt et bilelde på vores kampe, at vi lige nu desværre slider meget med at få skabt chancer, siger Niels Frederiksen i et interview med Canal 9.

De få chancer, man får spillet sig frem til, får man så ikke udnyttet.

- Der er flere ting id et. Angribere lever af at score mål, og de har ikke scoret i noget tid. Det slider på selvtilliden, og så tror man måske ikke så meget på det. Så kommer man lidt ind i en dårlig stime, og det kan være svært at komme ud af. Der er ingen mirakelløsning - det er på træningsbanen, vi må arbejde hårdt og videre på at blive dygtigere til at skabe de chancer, vi skabte sidste år, siger Niels Frederiksen.

Brøndby spiller i midtugen pokalkamp, inden man i den kommende Superliga-runde møder AaB på hjemmebane.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020