• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

BIF-træner fortæller godt nyt om skadet profil

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby-træner Niels Frederiksen kan fortælle godt nyt om Blas Riveros.

Af Kenneth Jensen

Han nåede at spille meget få minutter i Brøndby-trøjen, inden han gik i stykker med en alvorlig skade, men der går nok ikke mange måneder, før han er tilbage.

Niels Frederiksen kan fortælle godt nyt i forhold til Blas Riveros.

Venstrebacken blev skadet i slutningen af 2020 og blev først opereret i januar, men det går godt med genoptræningen, og han er i spil til at komme på banen i efteråret.

- Ja, det regner vi bestemt med. Det går efter planen. Der har ikke været noget setback, og han er efterhånden lidt med på banen. Det hedder i løbet af efteråret – men det bliver ikke først på efteråret, forklarer Niels Frederiksen om Blas Riveros' genoptræning.

Selv om det går godt med forsvarsspilleren, der blev hentet billigt i FC Basel, er Niels Frederiksen og teamet forsigtige med at få ham tilbage for at undgå et tilbagefald.

- Vi vil hellere bruge en måned ekstra, så vi er sikre på, der ikke går noget galt. Men han blev opereret primo januar, og man siger ni måneder, og så kan man selv regne ud, hvornår det er, siger Niels Frederiksen, der dog lover, at Riveros er tilbage inden 2022:

- Vi valgte at udskyde operationen, for at ledbåndet kunne hele, og nu er det korsbåndet, vi skal sikre bliver stærkt nok og gror sammen. Det ser fint ud, han har ingen mén. Det bliver i år.

Blas Riveros nåede bare to kampe for Brøndby, inden han blev korsbåndsskadet. Hans kontrakt løber frem til sommeren 2024.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020