• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Bjelland har ingen pligt til at droppe millionløn

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

MENING: Det er sjovt, som loyalitet i 99 ud af 100 tilfælde kun er noget, der gælder spillere, men klubber og fans har frit lejde.

Af tipsbladet.dk

Andreas Bjelland havde et par svære afsluttende år i FC København, efter man i den første sæson efter forsvarsspillerens skifte fra Brentford havde vundet DM.

Skader og trænernes valg af andre midtstoppere kostede Bjelland fremtidsmulighederne, og det var verdens mindste overraskelse, da forsvarsspilleren i sommer rykkede til Lyngby, hvor karrieren på topplan i sin tid begyndte.

Andreas Bjelland var i et interview med Tipsbladet.dk torsdag kritisk overfor FC København efter en afsked, der efter forsvarsspillerens mening langt fra blev håndteret ideelt.

Bjelland fortalte også om det vakuum, han røg ind i, og hvordan han klart fik fornemmelsen, at mange i omverdenen ønskede ham væk fra klubben, selvom han havde kontrakt indtil 2022.

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen har ved tidligere lejligheder forholdt sig kritisk til denne type sager, hvor klubber og især fans ønsker spillere fra reservedelen af truppen og på høje lønninger sendt videre.

Og Tipsbladets boss forstår ikke, hvordan man på den ene side kan kræve loyalitet af spillere, når de spiller godt og skal forlænge kontrakter, men at spillere så også samtidig skal forsvinde og frasige sig aftaler, når de ikke er i trænerens planer, og klub og fans hellere vil se pengene brugt på andre og nye spillere.

Se indslaget i videoen, der ligger i toppen af denne artikel.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020