• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Bo Henriksen trods nederlag: Vi var lige så gode som AGF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AC Horsens' træner var ærgerlig over nederlaget til AGF. Han mener, at hjemmeholdet som minimum fortjente en enkelt point

Af Mikkel Sloth

Det bølgede frem og tilbage, og begge hold havde flere muligheder i dagens møde mellem Horsens og AGF. Det endte dog med en sejr til de aarhusianske gæster, og det var Horsens-træner Bo Henriksen ikke helt tilfreds med. Han fortalte efter kampen til Viasat, han hjemmeholdet i hans optik havde fortjent mere.

- Jeg synes, vi presser på, som vi skal. Vi kæmper ufortrødent, og det er en hård skæbne for os i dag, men det er virkeligheden. Jeg synes, mine spillere gør alt, hvad de kan, og det er en god start. Jeg synes, vi fortjener et point, men sådan er fodbold. Vi skal ikke pive over noget. Nu skal vi videre, og så skal vi vinde på søndag (mod Randers, red.).

Læs også:David Nielsen efter sejr: Det var en brutal fodboldkamp

Bo Henriksen syntes ikke, at Horsens var trykket så meget i bund, at et nederlag var det eneste rigtige resultat. Tværtimod.

-Vores issue i dag er, at de laver to mål. Det ene på en omstilling og den anden i en god periode. Jeg synes, de er bedst i et kvarter, og det er det første kvarter i anden halvleg. De trykker os godt og får os til at løbe en smule forgæves. Jeg synes egentlig, vi er på niveau, og endda også over i nogle af perioderne. Så jeg er fortrøstningsfuld omkring det, siger han og fortsætter med at beskrive holdets muligheder i foråret

Læs også:AGF cementerer tredjepladsen med sejr over Horsens

- Vi ligger fornuftigt. Det, der er afgørende for os er, at vi viser nogle præstationer, som vi gør i dag. For det sandsynliggør at vinde fodboldkampe. Det er vores eneste job, og det gør vi i dag. Vi er lige så gode som AGF.

Du kan i toppen af artiklen se mål og højdepunkter fra opgøret.

Læs også:Bedst og værst: Gæsterne var de farlige i tæt østjysk lokalopgør

Læs også:Horsens fik afklapsning i Farum: Det er fint for os at komme på græs

Læs også:Avis: AGF lokker Amini med stor millionbonus i ny kontrakt

Superliga

Mere Superliga

Fokus