• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bodø/Glimt-træner dybt imponeret over Viborg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Norsk succestræner løfter på hatten for Viborg FF.

Af Ole Hoffskov

Bodø/Glimt har været et af de mest succesfulde hold i Skandinavien de seneste par år, men torsdag fik de ørerne gevaldigt i maskinen, da nordmændene mødte Viborg FF i en testkamp i Spanien.

Bodø/Glimt tabte godt nok kun med et enkelt mål - 3-4 - men det norske hold blev reelt udklasseret allerede i første halvleg, hvor Viborg FF førte 4-1 takket være Clint Leemans og Jakob Bonde, der begge scorede to mål. 

Danske Albert Grønbæk scorede også to mål i opgøret for Bodø/Glimt, der dermed slap med et hæderligt nederlag, men cheftræner Kjetil Knutsen lægger ikke skjul på, at han er meget imponeret over Viborg FF.

- Første halvleg kan opsummeres som drenge mod mænd, og det var os, der var drenge. De kom for let igennem vores kæder, og alt gik ind. De har fem hjørnespark i træk, hvor vi taber alle dueller. Det er et godt hold, det må man bare sige, fastslår Knutsen over for Bodø/Glimts hjemmeside.

Viborg FF har også imponeret voldsomt i Superligaen i denne sæson, hvor holdet overvintrer på andenpladsen med tre point op til FC Nordsjælland og fem point ned til FC København. 

Dermed skal domkirkebyens fodboldhelte slås om medaljer i det kommende forår.